Landschapsmeubilair van hout

Het maken van landschapsmeubilair in de natuur van Alaska vormde de inspiratie om deze kennis over het maken van meubels van hout mee te nemen naar Nederland en aan te bieden. Unieke meubels die we vanzelfsprekend geheel op maat kunnen leveren op basis van uw wensen en inspiratie. 

Houten tuinmeubelen

In de werkplaats van Actief in Groen in Nieuwleusen bereiden wij houten tuinmeubelen voor van robuuste kwaliteit. Bijvoorbeeld boomstamtafels en houten picknickbanken van Douglashout. Deze Douglas houten tuinmeubelen kunnen het gehele jaar door buiten staan. We leveren onze tuinmeubelen door heel Nederland. Naast tuinmeubelen leveren wij tevens leuke houten bloembakken.
Picknickbank - Boomstambank - Landelijke Tuinbank

Kwaliteitshout uit de omgeving

Het hout voor de houten tuinmeubelen komt uit een zagerij in de omgeving. De bomen worden nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit en oorsprong. We leveren unieke houten tuinmeubelen met een robuust uiterlijk. We hebben verschillende modellen in ons assortiment bijvoorbeeld een boomstamtafel, een houten kasteeltafel en picknickbanken van hout. Bij diverse tafels leveren we een houten bank met of zonder een rugleuning.

Meubelen van Douglas en lariks hout

Onze houten landschapsmeubelen worden gemaakt van Douglas en lariks hout. Dit zijn inlandse houtsoorten en komen veelal uit de Drentse bossen of zijn afkomstig uit de Veluwse bossen. Door de bomen zelf uit te zoeken en te verzagen, gebeurt dit op de door ons gewenste manier. Door de controle op dit proces kunnen wij altijd de juiste kwaliteit garanderen. Het gehele proces, van de productie van boomstam tot eindproduct is kleinschalig, waardoor we altijd een lage prijs kunnen garanderen.

Het hout voor deze landschapsmeubelen voor in de tuin, wordt in de zagerij op de gewenste maat gezaagd. Dit maakt dat we geheel onze eigen modellen kunnen ontwikkelen en alles op maat kunnen leveren. De meubelen stellen we samen in onze werkplaats van waaruit we ze ook verkopen.

Voorbeelden van landschapsmeubilair/potterie

  • Houten picknickbanken
  • Houten tuinbanken
  • Houten tafels
  • Houten, stenen en kunststof bloembakken*
  • Kastanje schapenhek
  • Eiken of Douglas landhekken
  • Kastanje palen
Voor een impressie verwijs ik u graag door naar onze galerij op deze website 

*Bloembakken kunnen los of aangeplant geleverd worden. Aangeplante bloembakken kunnen onderhouden worden.


Wilt u meer informatie over deze unieke landschapsmeubelen?
Neem contact met ons op.